top of page

HOE WIGWAM STEUNEN? Ook jij kan Wigwam steunen, en dit op verschillende manieren.

Wil je een financieel steentje bijdragen, kan dit via:

+  een gift op de rekening van vzw Wigwam BE60 7340 3810 7770 met vermelding "Gift"
 

+  een gift op onze projectrekening van de Koning Boudewijnstichting die haar medewerking verleent aan Wigwam. Giften via de projectrekening aan de Stichting zijn fiscaal aftrekbaar vanaf €40,00 (art. 145/33 WIB.) De Koning Boudewijnstichting bezorgt je het fiscale attest . Je kan dit online via volgende link: https://donate.kbs-frb.be/actions/PA-Wigwam of via een storting op rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 met gestructureerde mededeling 128/2758/00027. (De gestructureerde mededeling is belangrijk aangezien de Stichting anders niet kan opmaken dat deze gift voor Wigwam bedoeld is!)

+  Wigwam neemt jaarlijks deel aan "De Warmste Week" van Studio Brussel. Je kan via de Warmste Week een actie opzetten voor Wigwam zodat de opbrengst van jouw actie rechtstreeks naar Wigwam gaat. Meer info vind je op www.dewarmsteweek.be.
 

+  Koop je al eens iets online? Ook zo kan je Wigwam steunen! Ga via de website van Trooper naar de pagina van Wigwam: www.trooper.be/wigwam. Hierop vind je verschillende webwinkels die een percentage van je aankoop doneren aan Wigwam, zonder dat je iets extra hoeft te betalen!

Maar ook op andere manieren kan je Wigwam steunen! Heb je thuis nog kinderkleding, speelgoed, een kinderbedje, een buggy, ... die niet meer gebruikt worden en die je graag een tweede leven zou willen geven? Wigwam verdeelt al deze zaken in de weggeefwinkel die tweemaal per week geopend is voor kwetsbare gezinnen. Indien je graag spulletjes komt afgeven kan dit best tijdens de openingsuren van de winkel (woensdag- en donderdagvoormiddag tussen 9u en 11u30). Lukt dit niet op deze momenten, contacteer ons dan gerust om een andere afspraak te maken.

Wigwam werkt dagelijks samen met verschillende vrijwilligers. Wil je op deze manier een steentje bijdragen en heb je een warm hart voor kleine kinderen en hun gezin? Neem dan zeker contact op met ons en dan maken we een afspraak voor een eerste kennismaking.

Met onze hartelijke dank aan alle sponsors, schenkers en sympathisanten...

Dankzij de financiële (én morele) steun van verschillende organisaties, agentschappen en entiteiten, bedrijven, scholen en particulieren, kunnen we onze werking verder continueren en uitbouwen. We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de steun en het vertrouwen dat we kregen en krijgen van:

+ Kind en Gezin

+ NV Affilips

+ vzw Kindergeluk

+ Fonds Bernard en Gonda Vergnes

+ Koning Boudewijnstichting

+ Provincie Vlaams-Brabant

+ BNP Paribas Fortis Foundation

+ Besix Foundation

+ AG Solidarity

+ CERA

+ Kiwanis Artemis Leuven

+ Benefietgroepen "Muziek voor Wigwam" en "Glister Sisters"

+ Rotary Leuven

+ Stichting Koningin Paola

+ United Fund

+ Oever

+ Strabag Genk

+ For a better Life

+ Lions Erasmus Leuven

+ diverse scholengroepen, bedrijven, verenigingen en serviceclubs

+ alle sympathisanten, vrijwilligers en particulieren...

VEEL KLEINE MENSEN DIE OP VEEL KLEINE PLAATSEN KLEINE DINGEN DOEN, KUNNEN DE WERELD VERANDEREN.

(Afrikaanse wijsheid) 

bottom of page