NIEUWS EN AGENDA

Ben je benieuwd naar het 'reilen en zeilen' in Wigwam?

Via deze pagina houden we je op de hoogte van het nieuws uit de werking, activiteiten, enzovoort. Sluitingsdagen van de weggeefwinkel, het naaiatelier, de spel- en ontmoetingsruimte worden hier ook vermeld.

Naaiatelier: terug van weggeweest vanaf donderdag 1 oktober!

Vanaf volgende donderdag 1 oktober gaan we terug van start met het NAAIATELIER! Elke donderdagvoormiddag ben je welkom in Wigwam om kleren te vermaken, zelf iets in elkaar te knutselen,... Opgelet: door de covid-maatregelen is er maar een beperkt aantal aanwezigen mogelijk! (maximum 5 personen) Je moet dus reserveren ter plaatse aan het dagelijkse onthaal. Is er voor de week dat je wil komen geen plaatsje meer vrij kan je wel al voor de volgende week reserveren. Iedereen welkom! 

BELANGRIJK: we dragen allemaal een mondmasker en houden ook afstand van elkaar.

Elke donderdag (niet tijdens schoolvakanties!) van 9u tot 11u30

September: heropstart (heel wat) activiteiten!

Na de zomervakantie gaan we terug van start met enkele activiteiten die tijdens de zomervakantie of door de covid-crisis op een lager pitje stonden. Hieronder vind je alle info! 

+ Dagelijks onthaal en ontmoeting voor ouders, buurtbewoners: 
We moeten het tijdens de covid-crisis even zonder koffie/thee/... doen, maar ontmoeten is nog steeds mogelijk. Dagelijks ben je welkom in Wigwam voor een babbeltje met de ontmoetingsmedewerker, andere ouders, vrijwilligers,...
BELANGRIJK: we dragen allemaal een mondmasker en houden ook afstand van elkaar.
Dagelijks van 7u tot 9u30

+ Leergroep Nederlands:

Vanaf 15 september gaat de leergroep Nederlands weer van start, dit jaar telkens op dinsdagvoormiddag. Wil je wat extra leer- en oefenkansen opdoen, je Nederlands oefenen met andere ouders, buurtbewoners,... dan is dit zeker iets voor jou. 
BELANGRIJK: we dragen allemaal een mondmasker en houden afstand. De lessen gaan door op verdiep +4 in Wigwam (grote zaal)
Elke dinsdagvoormiddag van 9u tot 11u30 (Niet tijdens de schoolvakanties!) 

+ Weggeefwinkel:

Op woensdag kan je terecht in de weggeefwinkel. Heb je nood aan kinderkleding, speelgoed, kom zeker langs! 
BELANGRIJK: draag je mondmasker, houd afstand, maximaal 2 personen in de winkel voor telkens max. 15 minuten.

Woensdag- en donderdagvoormiddag van 9u tot 11u30

+ Spel en ontmoeting:

Op woensdagnamiddag kan je nog steeds komen spelen samen met je kindje!

BELANGRIJK: we dragen allemaal een mondmasker en houden ook afstand van elkaar.

Elke woensdagnamiddag van 14u tot 16u

+ Naaiatelier (vanaf 1 oktober):

We gaan ook terug aan de slag met naaien en herstellen en breien... Vanaf donderdag 1 oktober ben je welkom in Wigwam om een hand uit de mouwen te steken in het naaiatelier.

BELANGRIJK: door de covid-crisis kunnen er maximaal 4 personen per keer deelnemen. Reserveer je plaatsje via info@dewigwam.be, 016/25.78.30, stuur een berichtje op Facebook of geef het even door als je langskomt!

We dragen steeds een mondmasker en houden aan tafel afstand van elkaar. 

Elke donderdagvoormiddag van 9u tot 11u30 (Niet tijdens schoolvakanties!) 

+ NIEUW: weggeeftafel!

Omdat we een hele stapel weggeefmateriaal hebben willen we iedereen de kans geven die op zoek is naar extra kinderkleding, speelgoed en gebruiksmateriaal om even rond te snuisteren. Daarom zal er vanaf maandag 14 september een tafel en kast in de buggyruimte staan met om de 2 dagen nieuw materiaal! Kan je iets gebruiken, neem het gerust mee. We vragen wel alles netjes achter te laten. 

BELANGRIJK: draag steeds je mondmasker en houd afstand van anderen.

Dagelijks doorlopend tijdens de openingsuren van Wigwam

Zomervakantie in Wigwam!

Vanaf maandag 20 juli gaan we allemaal even in zomervakantie en vanaf maandag 10 augustus zijn we terug van de partij! Tijdens deze periode zullen er geen activiteiten in Wigwam (spel en ontmoeting, weggeefwinkel,...) plaatsvinden.

Voor iedereen een fijne zomervakantie gewenst en hou jullie allemaal gezond! 

Heropstart activiteiten tijdens de zomervakantie!

Stilaan starten activiteiten terug op in Wigwam tijdens de zomervakantie! 

 

Spel- en ontmoetings-momenten zullen tijdens de zomermaanden juli en augustus op maandagvoormiddag vanaf 8u30 tot 11u30 en op woensdagnamiddag van 14u tot 16u plaatsvinden. Bij goed weer kan het zijn dat we naar het park verhuizen: daar moeten volwassenen ook afstand houden maar moet er geen mondmasker gedragen worden.

Iedereen is welkom, er dient geen afspraak gemaakt te worden! Volwassenen wordt wel gevraagd (binnen) een mondmasker te dragen en afstand te houden.

Ook ’s ochtends zijn er terug onthaalmomenten vanaf 8u15 tot 9u30, behalve als het die ochtend consultaties van Kind & Gezin zijn, dan loopt het onthaal maximum tot 9u15. Ook tijdens deze momenten wordt er gevraagd een mondmasker te dragen en afstand te houden.

De weggeefwinkel gaat door op woensdag- en donderdagvoormiddag in juli en augustus telkens van 9u tot 11u30. Een afspraak maken is hier ook niet nodig maar personen kunnen maar 1 per 1 de winkel bezoeken (omdat deze ruimte te klein is) en krijgen dan een kwartiertje om te winkelen. Het kan dus zijn dat je even moet wachten. Ook hier zal je een mondmasker moeten dragen bij een bezoekje.

Het naaiatelier en de leergroep Nederlands zullen pas opstarten midden september, maar natuurlijk houden we jullie daarvan op de hoogte!

We weten dat het wennen is aan de activiteiten en afspraken die nu een beetje anders lopen, maar we proberen er met z’n allen het beste van te maken!

Heropstart kinderopvang

Vanaf 4 mei start de kinderopvang stilaan terug op. We zijn momenteel bezig met alle ouders te contacteren omtrent onderstaande regels en maatregelen. Binnenkort kunnen er terug meer kinderen naar de kinderopvang, maar er zijn ook heel wat voorwaarden en afspraken rond veiligheid. Op de pagina Nieuws en Agenda vind je alvast meer info! 

Over de opstart van de vaste activiteiten (spel en ontmoeting, weggeefwinkel, naaiatelier, oudergroepen,...) communiceren we binnenkort als we daar meer nieuws over kunnen brengen.

Alvast bedankt voor jullie begrip! 

Bezoek aan de kleuterscholen!

In het begin van het nieuwe jaar gaan we weer op bezoek bij de kleuterscholen in de buurt! Voor mama's en papa's die binnenkort een schoolkeuze moeten maken een uitgelezen kans om de school/juf of meester/ zorgleerkracht... te leren kennen! 

Op volgende data bezoeken we volgende scholen:

- 8 januari: De Regenboog

- 15 januari: Abdijschool Vlierbeek

- 22 januari: Speelkriebel

- 29 januari: De Zonnebloem

- 12 februari: Ter Beuke

- 19 februari: Boven-Lo

Iedereen welkom!


Welkom in Wigwam, vertrek vanuit Wigwam om 9u15

Lessenreeks "Vrije tijd en ICT" ism. CBE Open School

Waar kan ik info vinden over vrije tijd voor kinderen op internet, hoe gebruik ik een app om de bus te kunnen nemen, hoe zet ik alles netjes in mijn agenda zodat ik niets vergeet, …

Iedereen welkom voor de gratis lessenreeks!

Start op dinsdag 10 december van 9u15 tot 11u30

Telkens op dinsdag, niet tijdens schoolvakanties!

Wekelijkse activiteiten

Dagelijks kan je in Wigwam terecht voor onthaal en ontmoeting:

+ Maandag tot en met vrijdag van 7u tot 9u30

+ Dinsdag van 7u tot 11u30

+ Woensdag van 14u tot 16u

De weggeefwinkel is wekelijks geopend:

+ Dinsdag van 9u tot 11u30

+ Woensdag van 9u tot 11u30

Je kan wekelijks terecht in het naaiatelier:

+ Woensdag van 9u tot 11u30

Wil je graag aansluiten bij de Leergroep Nederlands? Dat kan op:

+ Vrijdag van 9u tot 11u

Opgepast! Tijdens schoolvakanties kunnen sommige openingsmomenten veranderen. Hou de agenda of onze Facebook-pagina dus zeker goed in het oog! 

Infosessie: naar de kleuterschool!

Gaat je kindje binnenkort voor het eerst naar de kleuterschool? Moet je hem of haar binnenkort inschrijven en heb je nog geen schoolkeuze kunnen maken? Tijdens deze infosessie krijg je alle informatie rond de eerste keer naar de kleuterklas, wat is er belangrijk als je kindje naar school gaat en meer info over de kleuterscholen in de buurt en het aanmeldsysteem. Iedereen welkom!

Donderdag 28 november 2019

Onthaal vanaf 9u in de spel- en ontmoetingsruimte van Wigwam

Start infosessie om 9u30 tot 11u30

SWITCH jij mee?

Wist je dat je door jaarlijks je energiecontract(en) na te laten kijken en te SWITCHEN, je wel tot €500 per jaar (!) kan besparen op energiekosten? Volgende woensdag 20 november zijn de Energiesnoeiers in Wigwam om je hier een handje mee te helpen! Kom tussen 8u30 en 10u30 naar Wigwam en je kan samen met de Energiesnoeiers uitzoeken wat de beste optie is voor jou en je gezin! BELANGRIJK: vergeet je laatste jaarlijkse afrekening van energie niet mee te nemen! SWITCH jij ook mee? 

Woensdag 20 november van 8u30 tot 10u30 in Wigwam

Interactieve workshop VOORLEZEN

Boekjes lezen en voorlezen is belangrijk voor de taalontwikkeling van je kindje. Hoe pak je dit aan, zijn er zaken waar je best op let als je een boekje voorleest, is het een goed idee boekjes voor te lezen in je eigen moedertaal, enzovoort ...

Iedereen welkom!

Donderdag 14 november van 9u30 tot 11u30

Onthaal in de spel- en ontmoetingsruimte vanaf 9u

Workshop Huiswerk begeleiden

Donderdag 24 oktober ben je welkom in Wigwam om deel te nemen aan de workshop "Huiswerk begeleiden" in samenwerking met kindercoach Griet Langedock. 
Hoe help je best je zoon of dochter met huiswerk, wat is belangrijk als je samen huiswerk maakt, of waarom krijgen kinderen huiswerk mee naar huis?
Deelname is gratis en natuurlijk is iedereen welkom!


Donderdag 24 oktober om 9u30, onthaal vanaf 9u in de spel- en ontmoetingsruimte!

De Warmste Week voor Wigwam!

Ook dit jaar kan je weer een actie opzetten voor Wigwam via "De Warmste Week"! Steunen jullie ook onze werking en werken jullie ook graag aan een warme en mooie toekomst voor kinderen en gezinnen? Ga als de bliksem naar www.dewarmsteweek.be en zet een actie op voor Wigwam!

Infosessie TANDZORG

Donderdag 19 september gaat er in Wigwam een infosessie rond tandzorg voor ouders en kinderen door, ism. wijkgezondheidscentra 'De Central' en 'Ridderbuurt'. Wat is belangrijk voor gezonde tanden, waar vind je een betaalbare tandarts, enzovoort. Iedereen welkom!

Donderdag 19 september van 9u30 tot 11u30 in Wigwam

Steun van CERA voor de aankoop van spelmateriaal voor Wigwam

Onder de projectnaam "Buiten spelen + creatief spelen = gezond spelen!" heeft CERA dit jaar spelmateriaal en klein meubilair gesteund voor de kinderen in Wigwam. 

De houten tuintafels in de tuin van de lopergroep waren dringend aan vervanging toe en we wilden hier op zoek naar een meer duurzaam alternatief. Met de steun van CERA hebben we 5 nieuwe picknicktafels van geperst en gerecycleerd plastic kunnen aankopen. Dit materiaal is veel steviger dan de houten exemplaren die we vroeger hadden en we zetten hier mee in voor het circulaire gebruik van materialen.
Ook op het dakterras van de baby- en kruipergroep heeft CERA een speelhuisje en treintunnel gesteund om zo kinderen te stimuleren in hun motorische ontwikkeling en spel.

Voor de kruipergroep was er eveneens een aankoop van een bellenzuil mogelijk: deze wordt gebruikt tijdens zangmomenten of op rustige momenten in de leefgroep. 

En tot slot was ook de aankoop mogelijk van enkele verfsets voor de leefgroepen!

Bij deze willen we CERA nog eens hartelijk bedanken voor de verkregen steun!

Meer info over CERA vind je via deze link!

START Leergroep Nederlands

Vrijdag 13 september gaat de leergroep Nederlands weer van start in Wigwam!

Ouders en/of buurtbewoners die hun Nederlands wat willen oefenen, extra willen oefenen naast een cursus Nederlands of andere ouders willen ontmoeten... zijn zeker welkom! 

Vanaf vrijdag 13 september, elke vrijdag (uitgezonderd schoolvakanties) van 9u30 tot 11u30

Workshop "Gezond en goedkoop koken" - Project "Aan tafel in 1-2-3 euro"

Tijdens de leergroep Nederlands gaan we aan de slag met groenten en verse producten om een gezonde en goedkope maaltijd te koken! Het project "Aan tafel in 1-2-3 euro" is een project ism. met de Colruyt Groep.

Iedereen welkom!

Maandag 17 juni van 9u30 tot 11u 30 

Infosessie anticonceptie - ism. regioverpleegkundige Kind en Gezin en vroedvrouw

Welke soorten anticonceptie bestaan er, hoe moet je deze correct gebruiken, zijn er voor- of indelen, ... 

Iedereen welkom!

Donderdag 20 juni van 9u30 tot 11u 30 

Infosessie THUISTAAL - leergroep Nederlands

Tijdens de leergroep Nederlands wordt er deze week gewerkt rond het thema thuistaal: mag ik mijn eigen moedertaal spreken met mijn kind, hoe lees ik best boekjes voor mijn kind, en meer... 

Maandag 24 juni van 9u30 tot 11u 30 

Spelnamiddag - Opvoeden doen we samen! - Week van de opvoeding

Deze week is het de WEEK VAN DE OPVOEDING! Het thema dit jaar is "Opvoeden, dat doen we samen!" Woensdagnamiddag is iedereen welkom in Wigwam voor een heuse spelnamiddag rond dit thema. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud gepland, in samenwerking met organisaties uit de buurt zoals het regioteam van Kind en Gezin, WGC De Central en KOALA Kessel-Lo! Voor kinderen wordt er ook voor een cadeautje gezorgd! IEDEREEN welkom!

 

Woensdag 22 mei van 14u tot 16u in Wigwam

Workshop "Administratie op orde"

Facturen bijhouden, klasseren, betalen,... Het is vaak moeilijk je weg te vinden in de hedendaagse papierwinkel. Kan je wat tips gebruiken hierover en zou je graag leren hoe je dat op een georganiseerde manier kan doen? Dan is de workshop "Administratie op orde" iets voor jou! Deelnemers ontvangen tevens een handig en GRATIS startpakket!

Iedereen welkom!

Maandag 20 mei van 9u30 tot 11u30 in Wigwam 

Infosessie "borstvoeding tijdens de Ramadan"

Op donderdag 25 april vanaf 9u ben je welkom in Wigwam voor de infosessie "borstvoeding tijdens de Ramadan" ism. de regieverpleegkundigen van Kind en Gezin en een zelfstandige vroedvrouw. Iedereen welkom! 

Donderdag 25 april van 9u tot ongeveer 11u30 

Activiteiten in de paasvakantie!

In de paasvakantie zijn er enkele activiteiten die niet door zullen gaan: 2 weken lang zal er geen leergroep Nederlands of naaiatelier plaatsvinden.

 

Activiteiten die tijdens de paasvakantie wel doorgaan zijn:
- dinsdag 9 april: spel en ontmoetingsmoment van 9u tot 11u30
- woensdag 10 april: weggeefwinkel van 9u tot 11u30
- woensdag 10 april: spel en ontmoetingsmoment van 14u tot 16u
- donderdag 11 april: weggeefwinkel van 9u tot 11u30
- dinsdag 16 april: spel en ontmoetingsmoment van 9u tot 11u30


Voor iedereen een heel fijne vakantie gewenst!

Workshop: "Klein en gezond!"

Deze donderdag ben je welkom op de workshop "Klein en Gezond" van Huis van het kind Leuven en Kind & Gezin in Wigwam. Hoe krijg je je peuter of kleuter aan tafel en welke gezonde maaltijd of snack kan je aanbieden aan je kind? 
WELKOM! (Inschrijven is niet nodig)

Donderdag 4 april in Wigwam, onthaal vanaf 9u, infosessie start om 9u30!

GEZINS- en BURENontbijt!

Om de start van de lente te vieren is iedereen op donderdag 21 maart van 8u tot 10u welkom in Wigwam voor een gezins- en burenontbijt! Er wordt koffie, thee, een belegde pistolet, een koffiekoek en fruit en yoghurt voorzien! Kom jij ook meevieren met ons? 

Donderdag 21 maart 2019 van 8u tot 10u in Wigwam 

Infosessie slapen ism. Kind en Gezin

Wat doe je als je kind niet wil gaan slapen, veel wakker wordt 's nachts of bij andere slaapproblemen van je kindje... 

Meer info over slapen tijdens deze infosessie! 

Donderdag 14 maart van 9u30 tot 11u30 in Wigwam 

Kopie van -Infosessie veiligheid ism. Kind en Gezin

Hoe kan je je kindje thuis veilig laten spelen, hoe zet je je kindje veilig in de auto, waarom hou je je kinderen best uit de zon, ... 

Meer info over veiligheid en kinderen tijdens deze infosessie! 

Donderdag 28 februari van 9u30 tot 11u30 in Wigwam 

Weggeefwinkel: extra openingsuren op woensdagnamiddag!

Op vraag van vele ouders en gezinnen is de weggeefwinkel ook enkele malen geopend op woensdagnamiddag!
OP woensdag 23/1, 6/2 en 20/2 ben je welkom om tussen 14u en 16u te komen snuisteren in kinderkleding, speelgoed, ... Iedereen welkom!

Woensdag 23/1, 6/2 en 20/2 telkens van 14u tot 16u in Wigwam. 

Bezoeken aan de kleuterscholen

Binnenkort gaan we weer op jaarlijks bezoek bij de kleuterscholen in de buurt! Wil je graag kennismaken met de toekomstige school van je kind, heb je nog geen schoolkeuze gemaakt? Bezoek telkens in de voormiddag. Concrete afspraken volgen nog maar noteer alvast volgende data in je agenda!

Woensdag 16/1 - Kleuterschool De Regenboog

Woensdag 23/1 - Kleuterschool De Ark

Woensdag 30/1 - Kleuterschool De Speelkriebel

Woensdag 13/2 - Abdijschool Vlierbeek

Woensdag 20/2 - Kleuterschool Ter Beuke

Woensdag 27/2 - Kleuterschool De Zonnebloem

Vertrek in Wigwam om 9u30. Je bent natuurlijk vroeger welkom in de spel- en ontmoetingsruimte!

Nieuwe leergroep Nederlands: werken met de tablet

In samenwerking met en georganiseerd door Open School start er op 22 januari een nieuwe reeks van 10 sessies rond werken met tablets en smartphones. Hoe kan je je kind inschrijven op school, wanneer en waar vertrekt de bus of trein en hoe zoek ik dit op, enzovoort.

Heb je interesse? Spreek iemand aan in Wigwam of geef ons een mailtje of belletje!

Vanaf dinsdag 22/1 wekelijks van 9u30 tot 11u30 (niet tijdens schoolvakanties!) 

SWITCH jij ook mee?

Op woensdag 21 november komen de energiesnoeiers van De Ruimtevaart in de voormiddag naar Wigwam om je te helpen Switchen!
Er wordt bekeken of het energiecontract dat je momenteel hebt wel het goedkoopste is! Wil je ook graag nagaan of er goedkopere contracten zijn en een hoop geld besparen? Kom dan zeker langs? 

Wat je zeker niet mag vergeten is je laatste eindafrekening mee te brengen!

Woensdag 21 november van 8u30 tot 11u30

Leergroep Nederlands

Vanaf maandag 10/09 gaan we in Wigwam weer van start met de leergroep Nederlands! Van 9u tot 11u30 kan je terecht in Wigwam om je Nederlands bij te schaven, je woordenschat uit te breiden, ... allemaal op maat van ouders. Thema's worden zelf aangereikt door de groep.
Heb je interesse? Sluit dan zeker aan! 

Met de steun van de Provincie Vlaams-Brabant!

Maandagvoormiddag van 9u tot 11u

Onthaal in de spel- en ontmoetingsruimte van Wigwam vanaf 8u30

Infosessie: "Voor het eerst naar de kleuterklas"

Gaat je kindje binnenkort voor het eerst naar de kleuterklas? Moet je hem of haar binnenkort inschrijven en heb je nog geen schoolkeuze kunnen maken? Tijdens deze infosessie krijg je alle informatie rond de eerste keer naar de kleuterklas, wat is er belangrijk als je kindje naar school gaat en meer info over de kleuterscholen in de buurt en het aanmeldsysteem.

Woensdag 15/11/2017 van 9u30 tot 11u30

Leergroep Nederlands rond thema's opvoeding, communicatie en taalstimulering

Wil je graag je Nederlands wat bijschaven? Wil je naast je cursus Nederlands of inburgeringscursus graag (nog meer) praktische handvaten? Vanaf januari organiseert Wigwam in samenwerking met Open School een leergroep Nederlands op dinsdagvoormiddag. Samen met de leerkracht Nederlands wordt er via praktische oefenmomenten rond verschillende thema's zoals opvoeding, taalstimulering, communicatie met/rond je kind(eren) geoefend, gediscussieerd.  Spreek iemand van Wigwam aan als je graag meer info wil!

Elke dinsdagvoormiddag (niet tijdens schoolvakanties) van 9u30 tot 11u30

Onthaal vanaf 9u in de spel- en ontmoetingsruimte van Wigwam

Snoeien in je energieverbruik!

Ga jij ook graag bewuster om met energie? Wil je graag minder betalen voor elektriciteit, gas, water? Op woensdag 7 februari komt het team energiesnoeiers van vzw Ruimtevaart langs in Wigwam om je te informeren hoe dat kan. De energiesnoeiers geven meer info over bewust omgaan met energie, maar kunnen ook samen je contract bij je energiemaatschappij bekijken om te zien of er goedkopere opties zijn én zelfs thuis bij je langskomen voor een energiescan en tips om in je thuissituatie energie te besparen.

 

Woensdag 7/2 van 9u30 tot 11u in Wigwam

Meer info vind je ook op de website van 'De Ruimtevaart'

Wigwamcafé: op weg met Wigwam!

Wat vind jij van Wigwam en de ondersteuning die we bieden? Zijn er nog zaken waar gezinnen of ouders (meer) nood aan hebben? Zijn er activiteiten of infosessies waar meer/minder nood aan is? Bespreek het samen op het Wigwam-café!

Woensdag 31 januari van 9u30 tot ongeveer 11u in Wigwam 

Infosessie kleuterschool + start online aanmelding!

Woensdag 7/3 starten we de dag in Wigwam met een laatste infosessie over de aanmelding voor de kleuterscholen! Hebben jullie je keuze al kunnen maken, hebben jullie nog vragen omtrent een bepaalde kleuterschool of zijn nog op zoek naar info, weten jullie hoe het aanmeldsysteem werkt,...
Allemaal welkom in Wigwam vanaf 9u. Infosessie start om 9u30! Vanaf morgen start de online aanmelding voor alle kinderen!

Woensdag 7 maart 2018 vanaf 9u in Wigwam!

SPELNAMIDDAG in het kader van 'de week van de opvoeding'!

Woensdagnamiddag 9/5 zet Wigwam de deuren open voor spelende ouders en kinderen!
Het thema van de week van de opvoeding 2018 is "samenspel". Samen spelen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en gezinnen kunnen ondertussen elkaar leren kennen.

Wat kan je komen doen?

- knutselen en schilderen

- musiceren

- beweging voor jong en oud

- of gewoon de gezellige sfeer opsnuiven

Iedereen welkom vanaf 14u30!

Woensdag 9/5 van 14u30 tot 16u30 in Wigwam

Dag van de buren

Op vrijdagnamiddag 25/5 zetten we onze buren nog eens in de bloemetjes op de "Dag van de buren"!
Iedereen welkom tussen 14u en 16u in Wigwam!

Vrijdag 25 mei 2018 - 14u tot 16u 

Infosessie Groep INTRO "REACH OUT FOR WORK"

Donderdag 27 september komt Groep INTRO langs in Wigwam om een infosessie rond hun project "REACH OUT FOR WORK" voor te stellen. Het project werkt zowel in groep als individueel met mensen in begeleiding naar werk, vorming en opleiding... Heb je interesse? Kom zeker langs!

Donderdag 27 september 2018 - Vanaf 9u 

Please reload